Hírlevél

Anita Sixpack


 

6x jobb teljesítmény

1. funckió: Ergonómikus komfort vállpántok


Az ergonómikus kialakítású pántok követik a test alakját, tökéletesen illeszkednek a vállakhoz és csökkentik a vállakra nehezedő nyomást.

2. funckió: Ultra könnyű hálós anyag


A külső hálóréteg nemcsak a szellőzést biztosítja hanem szépen formálja a mell alakját is. Biztosítja a megfelelő tartást, nagy méretek esetében is.

 

3. funckió: Puha mell alatti pántok


A mell alatti pánt tökéletesen idomul a testhez, elősegíti a mellek stabil tartását testmozgás közben, és a mellekre nehezedő súly csökkentését. Gondosan válogatott, légáteresztő anyagokból kifejlesztve, hogy optimális szellőzést nyújtson a bőrnek.

 

4. funckió: Kifordítva


A háromszög alakú habszivacsból készült belsőrész tökéletes nedvességszabályozást biztosít, és hűvös érzetet kölcsönöz. A hálós szövet alig érezhető a bőrőn, rendkívűl jól szellőző. Testmozgás közben az izzadságot a speciális anyag felszívja és könnyen elpárologtatja, ezáltal bőrének száraz, komfort érzetet nyújt.

 

5. funckió: Magasfokú tartás


Az innovatív "DeltaPad" az Anita exkluzív designja.

A háromszög alakú kosárkialakítás gyönyörű, szexi kinézetet kölcsönöz. A belső habréteg a mellek középső részén vastagodik, így tökéletes lefedést biztosít.

 

6. funckió: Légáteresztő habszivacs belsőrész


A habszivacs formája és kialakítása révén ideális izzadságkezelést biztosít. A kosár vékony széle kellemes érzetet nyújt a bőrnek, a rejtett varráskialakítás pedig megakadályozza, hogy fájó benyomódások keletkezzenek a melltartó viselése közben.

 


Honlap készítés